Як обрати винну шафу для ресторану

Dunavox » Як обрати винну шафу для ресторану

Друзі, ми працюємо та підтримуємо наші Збройні Сили! Все буде Україна!

Якщо наші телефони не відповідають залиште ЗВОРОТНІЙ ВИКЛИК або напишіть нам на ПОШТУ.

Наш менеджер обов'язково зв'яжеться з вами.

Знижки до -25%! Дзвоніть!
 
Винна шафа акція

 

Зберегти тонкий смак вина допоможе сучасна винна шафа. Правильний кліматичний режим забезпечить якісне старіння винної колекції. Зберігання вина за кімнатної температури перетворить фруктовий букет на кислу суміш. Неправильне зберігання «вбиває» у напої все те, що цінується справжніми поціновувачами вина.

Баланс основних складових вина:

  • вміст цукру
  • кислотність
  • градус алкоголю

При правильному зберіганні вони зроблять величний напій. Його можна зберігати доти, доки настав момент відкрити вино і розлити в келихи.

Якщо немає окремої винної кімнати, винного льоху – шафа для вина стане запорукою чудового смаку напою та естетичного оформлення дизайну ресторану. Найвишуканіша та найдорожча колекція збереже свої якості, у тому числі, у вже відкоркованих пляшках.

Як обрати винну шафу для ресторану

Винна шафа для ресторану

Ресторанний бізнес неможливий, якщо в закладі немає хороших вин. Винна карта, сомельє та ефектна винна шафа для ресторану поставлять потрібний акцент, що позитивно впливає на розвиток та прибуток.

Професійне обладнання для зберігання вина дозволяє швидко знайти потрібну пляшку. Вишукана винна карта має на увазі правильне зберігання напою. Червоні та білі вина повинні зберігатися за різних температур, у середньому - +7° - +12°. При подачі на стіл оптимальний градус вина вважається:

  • для червоного +12 ° - +20 °
  • для білого +8° - +10°
  • для ігристого та рожевого +5° - +10°

Вибираючи винні шафи, необхідно враховувати їх відмінності:

  1. Наявність температурних режимів. Найкапризніші сорти знайдуть своє місце для правильного зберігання на полицях основних моделей винних шаф з кількома температурними зонами. Зазвичай налаштування температур здійснюється за допомогою регулятора або сенсорного екрана. Деякі моделі додатково укомплектовані пристроєм, що сигналізує, при довгому відкриванні дверей.
  2. Об'єм місткості та можливість укладання пляшок об'ємом 0,75л. Залежно від обсягів вина, що представлені в ресторані, необхідно визначитися з об'ємом шафи для вина. Виробники пропонують моделі від 50 до 400 л.
  3. Габарити винної шафи. Це може бути невелика винна шафа для бару або велика окремо стояча модель, для великого ресторану або винного магазину. При виборі великих моделей бажано враховувати наявність висувних полиць, що дають змогу без проблем діставати пляшки з далеких рядів.
  4. Матеріал корпусу (нержавіюча сталь, фарбований метал).
  5. Кліматичний клас моделі винної шафи. Якщо планується встановлення на кухні закладу, він повинен бути не нижчим за «SN», а краще – «ST».
  6. При виборі винної шафи необхідно враховувати наявність простору.

Виробники винних шаф пропонують моделі з додатковими опціями:

  • LED-підсвічування
  • дисплеї електронного керування
  • презентабельні полиці з дерева
  • наявність вугільного фільтра
  • замки
  • функція підтримання вологості
  • сигналізація та ін.

Кожен виробник вносить свої особливості. Це можуть бути вигини полиць, колір корпусу, затемнення скляних дверей або інші нововведення. Власник ресторанного бізнесу підбирає модель не лише виходячи з технічних параметрів, а й з огляду на інтер'єр закладу.

Надійний партнер у розвитку бізнесу

З 2006 року угорська компанія Dunavox поряд з іншими виробниками виготовляє високоякісні винні шафи. Культ вина, культура його споживання та зберігання потребує спеціалізованого обладнання.

Промислове виробництво винних шаф для побутового та професійного використання, алкогольних магазинів та ресторанної справи за доступною ціною – актуальний бізнес. Широкий вибір та надійність продукції для правильного зберігання вина забезпечують високу популярність на ринку. Проектувальники та дизайнери компаній поєднують воєдино практичність та естетичний дизайн винних шаф.

Європейські стандарти від найкращих виробників вже сьогодні представлені в Україні у багатьох ресторанах та кафе. Надійність винних шаф підтверджена виробниками гарантією та багаторічною бездоганною роботою.

Культура споживання вина

Європейська культура споживання вина полягає не в його кількості, а в якостi та різноманітностi букетів. Для зберігання та повного розкриття смаку напою необхідні особливі умови, які можна створити у підземних винних льохах або за допомогою шафи для вина.

Знання та мистецтво виноробства зійдуть на «ні» якщо не було дотримано умов зберігання. Дороге вино, яке іноді перевищує вартість винної шафи, придбає невластиві нотки і ресторанний бізнес може опинитися під загрозою провалу. Гарантія збереження смакових якостей – винна шафа для ресторану. Вкладення окупається прибутком та підвищенням престижності закладу. Відповідальне ставлення до вишуканого напою дозволить гідно оцінити кожну нотку гармонії в келиху вина.