Чим відрізняються винні шафи

Dunavox » Чим відрізняються винні шафи

Друзі, ми працюємо та підтримуємо наші Збройні Сили! Все буде Україна!

Якщо наші телефони не відповідають залиште ЗВОРОТНІЙ ВИКЛИК або напишіть нам на ПОШТУ.

Наш менеджер обов'язково зв'яжеться з вами.

Знижки до -25%! Дзвоніть!
 
Винна шафа акція

ЧИМ ВIДРIЗНЯЮТЬСЯ ВИННI ШАФИ?

ЧИМ ВIДРIЗНЯЮТЬСЯ ВИННI ШАФИ?ЯК IХ ВБУДОВУВАТИ?
 
Отже, Ви вирішили купити шафу для вина. Це дозволить правильно та грамотно забезпечити збереження Вашої винної колекції. Перш ніж винну шафу купити, визначтеся в першу чергу з місцем встановлення шафи, оскільки саме цей момент впливатиме на всі параметри вибору.
Всі винні шафи поділяються на два види: окремо стоячi та вбудовувані.
Окремо стоячі винні шафи класифікуються на підлогові, настільні, а також можуть призначені для настінного кріплення.
Винні шафи вбудовані, можуть розміщуватися під стільницю, великі підлогові і вбудовувані в меблеву нішу.
 
Зверніть увагу на ДУЖЕ ВАЖЛИВИЙ МОМЕНТ: ОКРЕМО СТОЯЧІ ТА ВБУДОВАНІ ВИННІ ШАФИ МАЮТЬ СУТНІСНУ ВІДМІННІСТЬ У СИСТЕМІ ОХОЛОДЖЕННЯ КОМПРЕСОРА!!!
ВIЗЬМІТЬ СОБI НА ЗАМІТКУ: ВСІ ТЕРМОЕЛЕКТРИЧНІ ВИННІ ШАФИ НЕ ПРИЗНАЧЕНІ ДЛЯ ВБУДОВУВАННЯ!!!
ЦЕ ПОВ`ЯЗАНО З НЕДОСТАТНЬОЮ СИСТЕМОЮ ОХОЛОДЖЕННЯ, ЩО ЗАГРОЖУE                                                                                                         ВИХОДОМ ВИННОI ШАФИ З ЛАДУ!
Це пов'язано з тим, що радіатор охолодження у шафах розташований у бокових стінках або на задній. А у вбудованих моделях радіатор та повітрозабірні решітки розташовані знизу шафи, що дає чудову можливість вбудовувати шафу без зазорів. У результаті використання більш складної системи охолодження, а також дорожчого компресорного обладнання і таким чином обумовлює суттєву різницю в ціноутворенні вбудованих та окремо стоячих винних шаф.
Винний холодильник вбудований
 
ЯКИЙ ПОВИНЕН БУТИ КУТ ВІДКРИТТЯ ДВЕРІ ШАФИ, ЩОБ МОЖНА БУЛО ВИТЯГНУТИ ПОЛИЦЮ? Зазвичай у окремо стоячих моделей кут відкриття становить 110 - 130 градусів, а в вбудованих передбачена спеціальна конструкція петель і полиць, що дозволяє витягнути полицю шафи при 90 градусах.
Для того, щоб правильно вбудувати шафу під стільницю, необхідно вирахувати висоту цоколя (відстань від нижнього фасаду дверей до підлоги). Пам'ятайте, що у винних шафах висота цоколя відрізняється, зазвичай це регулюється висотою ніжок. У додатку до шаф, що вибудовуються, зазвичай йдуть креслення-керівництво по вбудовуванню.
 
ЧИ МОЖНА ПЕРЕНАВIСИТИ ДВЕРІ? Окремо стоячi моделі зазвичай не мають функцію перенавішування, а ось вбудовані винні шафи дозволяють перенавісити двері. За інструкцією необхідно робити запас 4-5 мм з боку петель, щоб двері могли без проблем відчинятися. Найчастіше при відкритті можуть виступати за габарити шафи.
При плануванні ремонту зверніть увагу на розташування розеток, зазвичай довжина шнура винної шафи становить 1,5 – 2 метри.
Завжди пам'ятайте, перш ніж винну шафу купити, що грамотно і правильно вбудована винна шафа не тільки запорука естетичності та престижу, але й довговічної роботи пристрою!