Київський міжнародний меблевий форум KIFF

Dunavox » Київський міжнародний меблевий форум KIFF

Друзі, ми працюємо та підтримуємо наші Збройні Сили! Все буде Україна!

Якщо наші телефони не відповідають залиште ЗВОРОТНІЙ ВИКЛИК або напишіть нам на ПОШТУ.

Наш менеджер обов'язково зв'яжеться з вами.

Знижки до -25%! Дзвоніть!
 
Винна шафа акція

Шановні Пані та Панове!

Бажаємо поділитися з Вами яскравими враженнями, які ми отримали на Київському міжнародному меблевому форумі.

Виставка KIFF – головна меблева виставка України, що відображає всі аспекти сучасного ринку, точний компас у світі ідей та трендів, стартова платформа як для відповідальних виробників, так і найкращих світових брендів. З 12 по 15 березня 2018 року KIFF відбувся у Міжнародному Виставковому Центрі (МВЦ). Це єдина в Україні галузева подія, яка відображає реальний стан ринку меблів. У рамках Форуму пройшли цікаві семінари, презентації та майстер-класи, що дозволяють скласти прогноз розвитку галузі на поточний рік.

Ми дуже раді тому, що стали частиною цієї важливої ​​події. Як ексклюзивний представник Dunavox в Україні, виставка стала для нас успішною платформою для того, щоб в черговий раз заявити про себе.

На нашому стенді ми представили найпопулярніші моделі, як у вбудованому варіанті, так і окремо стоячi. Великий інтерес відвідувачів викликали моделі: DUNAVOX DX-7.22BK вбудована винна шафа на 7 пляшок з однією зонною охолодження, DUNAVOX DX-89.215BSDSK вбудована винна шафа на 89 пляшок з двома зонами охолодження, DUNAVOX DAB-36.80DB вбудована винна шафа на 36 пляшок з двома температурними зонами охолодження. Ці моделі привернули увагу не тільки стильним рішенням, але й максимальною лаконічністю, що передбачає адаптацію під будь-який інтер'єр. Ми мали можливість спілкуватися як із власниками ресторанів, кафе, дизайнерами інтер'єрів, так і з приватними особами, які також спостерігають позитивну тенденцію культури споживання вина в Україні. Наші фахівці наочно продемонстрували винні шафи Dunavox і відповіли на низку запитань. Щоб передати чудову атмосферу виставки, ми розмістили нижче кілька яскравих фотографій.

           Київський міжнародний меблевий форум KIFF

меблевий форум KIFF

міжнародний меблевий форум KIFFКиївський міжнародний меблевий форум