Винний холодильник розміри

Dunavox » Винний холодильник розміри

Друзі, ми працюємо та підтримуємо наші Збройні Сили! Все буде Україна!

Якщо наші телефони не відповідають залиште ЗВОРОТНІЙ ВИКЛИК або напишіть нам на ПОШТУ.

Наш менеджер обов'язково зв'яжеться з вами.

Знижки до -25%! Дзвоніть!
 
Винна шафа акція
розміри винного холодильникаПри виборі винного холодильника одним із важливих параметрів є його розміри. Першочергове потрібно визначити місце для винного холодильника.
Найменші, термоелектричні моделі, можна ставити на стільницю. Відсутність вібрацій і не громіздкі розміри такого винного холодильника допоможе зберегти вашу колекцію і не займе багато місця.
Яскравим прикладом можна назвати модель Угорського холодильника винного Dunavox DAT-6.16C, на 6 пляшок, маленький, без шуму і вібрацій. А якщо у вашій домашній колекції є ігристі, червоні та білі вина. То модель DAT-12.33DC з двома зонами охолодження створить ідеальні умови для збереження різних вин. А довести улюблений напій до ресторанних стандартів температури подачі не буде проблемою, і не займе багато часу.
Якщо є місце для встановлення окремо стоячого винного холодильника, то ширина може бути, від 46 см., до стандартних 60 см. А з висотою, в такому винному холодильнику, розміри починаються від 51 см., і до 190 см. Зручною та практичною моделлю можна назвати Dunavox DX-30.80DK, що вміщує 30 пляшок, має дві температурні зони.холодильник для вина розміри
 
При вирішенні вбудовувати винний холодильник розміри дуже важливі. Вбудовувати винні холодильники можна в колону, навіть поруч із іншою технікою. Розміри таких винних холодильників підігнані під стандарти і розраховані під ширину 60 см., ширина дверей 59,5 см. Розміри висоти винних холодильників, що вбудовуються в колону, можуть бути від 46 см., до 124 см. Для моделі Dunavox DAB-28.65B, місце знайдеться на будь-якій кухні, а стильний дизайн приверне увагу ваших гостей. Більший розмір, це модель Dunavox DX-89.215BSDSK, винний холодильник із двома зонами охолодження, вміщує 89 пляшок. Розміри його ширини підігнані під стандарти 60 см., а висота 124 см. При вбудовуванні таких винних холодильників варто врахувати відведення гарячого повітря зверху колони.
Дуже зручним рішенням багато хто вважає вбудовування винного холодильника під стільницю, розміри висоти в цьому випадку стандартні від 815 до 870 мм. За допомогою ніжок можна підняти або опустити винний холодильник. Найвужчий винний холодильник має ширину 15 см. Приклад: Dunavox DX-7.22BK, шафа на 7 пляшок. Ну, а найширший винний холодильник, під 60 см., Dunavox DX-51.150DBK/DP, двох зонний, на 51 пляшку. У всіх винних холодильниках, що вбудовуються під стільницю, решітка радіатора розташована знизу шафи, і відведення гарячого повітря відбувається через грати знизу.
Розміри винного холодильника, кількість місткості пляшок, температурні зони – це важливі параметри, яким варто приділити увагу.